Verdens beste
Verdens beste eller Kvæfjordkake – kjært barn har mange navn. Dette er en tradisjonell og fantastisk god kake, som ofte er å finne på kakebordet i større anledninger.
Verdens beste eller Kvæfjordkake – kjært barn har mange navn. Dette er en tradisjonell og fantastisk god kake, som ofte er å finne på kakebordet i større anledninger.
Nydelige små baguetter med surdeig av fullkornshvete er perfekt å servere til frokost, lunsj eller som tilbehør til middagen.
Sarah Bernhardt i langpanne er en kjempepopulær kake, som ofte er å finne på kakebordet. Med en seig nøttebunn og en nydelig sjokoladekrem, er dette en kake som de fleste liker. Du kommer garantert til å bake den igjen – så god er den!
En crossiant er laget av en smørdeig med en overflate som er knasende sprøtt i fine flak. Å lage crossianter er et kunststykke å få til hjemme på kjøkkenbenken. Når du først har fått teken er det vel verdt innsatsen – dette er godt!
Makroner eller "macarons" som de heter på fransk, er sprø utenpå og seige inni, og fylt med en nydelig krem. Lekre saker, både å se på og spise!
Hjemmelaget og saftig focaccia, som smaker supergodt til tapas, supper, salater eller bare som snack med god vin i godt selskap!
En knallgod browniekake i langpanne, med peanøtter og hjemmelaget karamellsaus!
Sjokoladekake i langpanne er lett å lage og et praktisk valg når kaken skal serveres til mange. Sjokoladekake blir ofte bakt til skoleavslutninger, barnebursdag og til kakelotterier. Kaken er laget med kefir som gir en smakfull og saftig kake de fleste liker.