Search
Close this search box.

Rester

Brødpudding

Brødpudding er en enkel og deilig dessert som krever få ingredienser. En perfekt dessert om man har noen brødrester, boller eller julekake liggende hjemme.

Banan og Nugattimuffins

La oss fortsette jobben som matreddere og spar penger i samme slengen ved å unngå å kaste bananer. Lag i stedet saftige og gode bananmuffins, men med en Nugattitvist! 

Bananmuffins

Bananmuffins

Bananmuffins til matpakken! Med disse kan man snike med en muffins eller to i matpakken, siden det meste av det søte kommer fra bananer og rosiner. Dessuten kan brune bananer gå i røren i stedet for søpla. Saftige og deilige muffins, og perfekte å fryse ned – så har du spennende matpakkemat klar til travle …

Bananmuffins Read More »

Banankake i hvit form.

Banankake

Denne formkaken med banan er supersaftig og smaker himmelsk godt!

Popcakes med sjokoladetrekk på pinner.

Cake Pops

Cake Pops er superpopulært hos barn og unge og kan lages til flere forskjellige anledninger. Det fine med Cake Pops er at du kan bruke kakerester fra eksempelvis en langpannekake du har skåret pent langs kantene. Det som er til overs av kaken, er perfekt å lage disse artige pinnekakene av.

banankake med sjokolade

Banankake med sjokolade

Banankake med sjokolade er en lettlaget og saftig kake, som er helt perfekt å lage når bananene har ligget på kjøkkenbenken litt for lenge 🍌. Her får man både bakt en fantastisk kake – og man bidrar til å forhindre matavfall! Sånt liker vi! 😍

Scroll to Top