Snurrer

Mors beste hvetesnurrer.

Mors beste hvetesnurrer

Mors beste hvetesnurrer er søte, luftige og gode. Hvetesnurrene kan fylles med du liker aller best, men disse er laget med det klassiske kanelfyllet de fleste vil like! Se hele oppskriften på hvordan du lager kanelsnurrer fra bunnen av.

Nystekte kanelsnurrer i bakeform.

Kanelsnurrer i bakeform

Verdens beste kanelsnurrer baker du selv! Kanelsnurrer i bakeform er praktisk å lage når det skal serveres til flere på en gang. Pynt snurrene med sjokoladekrem og mokkabønner – det smaker ekstra godt!

Nystekte snurrer med rabarbra i muffinsformer.

Snurrer med rabarbra

Snurrer med rabarbra og brun farin smaker utrolig godt sammen. I denne oppskriften lager vi små snurrer i muffinsformer. Ønsker du heller å lage de i andre former, kan du bruke samme deig til det. Husk bare på at større bakverk krever lenger steketid.

Nystekte snurrer med sviskefyll stablet på hverandre.

Snurrer med sviskefyll

Hvetebakst med noe godt i smaker ennå bedre, og her har vi brukt deilig sviskefyll som hever smaken!

Nysteke kanelsnurrer uten melk og egg i en bakeform.

Kanelsnurrer uten melk og egg

Hvetebakst i hjerteform er hyggelig å servere. Denne er fylt med deilig vanilje og kanelfyll, men fyllet kan varieres etter egen smak.

Hjemmelaget vaniljekrem i en skål.

Vaniljekrem

Du trenger egg, vaniljestang, mel, sukker, maizenna og gelatinplater for å lage hjemmelaget vaniljekrem. Ønsker du å lage en lettlaget men vel så smakfull vaniljekrem, kan du velge å bruke Idun Kakefyll med vaniljesmak.

Donuts med melisglasur på en fjøl.

Donuts

Oppskrift på Donuts Donuts er nesten som smultringer, men allikevel ganske forskjellig. Donuts er laget med en gjærdeig i motsetning til smultringer hvor natron eller hornsalt er hevemiddelet. Konsistensen og smak blir også annerledes i donuts, til tross for at begge frityrstekes.

Scroll to Top