Search
Close this search box.

Søt gjærbakst

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer med mandelfyll

Det er aldri feil å bake kanelsnurrer. Her finner du oppskrift på skikkelig saftige kanelsnurrer med mandelfyll! Og: for enda luftigere snurrer bruker vi bakehjelpemiddelet Luftigere Bakst. Prøv det, og du vil merke forskjellen!

Kanelsnurrkake med vaniljekrem

Kanelsnurrkake med vaniljekrem

Vi lurer på hvem som kan si nei til dette… kanelsnurrkake med vaniljekrem og mandelfyll. Her kombineres noe det beste innen søt hvetebakst – i en og samme kake!

Eple- og pecansnurrer

Eple- og pecansnurrer

Oppskrift på eple- og pecansnurrer Stort saftigere blir det ikke, enn denne oppskriften på eple- og pecansnurrer! Både eplene og formen sørger for at deigen trekker til seg godt med fuktighet, slik at man får skikkelig saftig bakst som er like god dagen etter. En herlig smaksopplevelse med epler, kanel og nøtter.

Fastelavnskrans med jordbærkrem

Fastelavnskrans med jordbærkrem

Oppskrift på fastelavnskrans med jordbærkrem En vakker fastelavnskrans med jordbærkrem og sjokoladetopping. Med denne oppskriften får du en herlig kombinasjon av fastelavnsboller og hvetekrans, fylt med deilig jordbærkrem og toppet med det som kanskje er barnas favorittsaus: smeltet sjokolade!

Fastelavnsboller med epler og kanel

Fastelavnsboller med epler og kanel

Nydelige fastelavnsboller med smak av kanel, friske epler og mandler! Finn din favoritt blant våre mange, deilige fastelavnsoppskrifter: med bringebærkrem, sjokolade, oreokrem, vanilje, blåbær, eller den svenske versjonen med mandelfyll: semlor.

Fastelavnboller med kaffe og sjokoladekrem

Fastelavnsboller med kaffe og sjokoladekrem

Lekre og utrolig deilige fastelavnsboller, med en rik smak av kaffe og sjokoladekrem. Det stilige trekantlokket gir en fin estetisk vri, som kan minne om den klassiske svenske fastelavnsbollen.

Tiramisu fastelavnsboller

Tiramisu fastelavnsboller

Oppskrift på tiramisu fastelavnsboller Tiramisu og fastelavnsboller i ett!? Ja takk, sier vi! Dette er en herlig kombinasjon fra to bra bakste-land: Norge og Italia. Himmelske og spennende fastelavnsboller med mild mascarponekrem, kaffe og kakao.

Scroll to Top