Hjemmelagde bagels
Hjemmelagde bagels er ikke så vanskelig å lage som det ser ut til. Du vil blir overrasket hvor lett det er – brett opp ermene og sett i gang, for dette er gøy!
Hjemmelagde bagels er ikke så vanskelig å lage som det ser ut til. Du vil blir overrasket hvor lett det er – brett opp ermene og sett i gang, for dette er gøy!
Ekstra grove hamburgerbrød er et sunnere alternativ til fine brød. Denne oppskriften er laget av bakermester Ørjan Eriksen fra Baker- og Konditorlandslaget, for Idun Mors hjemmebakte.
Grove glutenfrie muffins toppet med solsikkefrø. Dette er ikke søte muffins, men glutenfrie rundstykker som er bakst i muffinsformer.
En crossiant er laget av en smørdeig med en overflate som er knasende sprøtt i fine flak. Å lage crossianter er et kunststykke å få til hjemme på kjøkkenbenken. Når du først har fått teken er det vel verdt innsatsen – dette er godt!
Dette er opprinnelig fra det kinesiske kjøkken, men er etterhvert også blitt populært her til lands. Man dampkoker gjærdeigen isteden for å steke den.
Få ting smaker bedre til sommermaten enn smakfulle nybakte hvitløksknuter! Disse lager du lett selv og smaker himmelsk godt!
Deilig loff med sitron og timian, som smaker godt til en en god gryterett, suppe, salat eller til skalldyrsbordet.