Spesialbrød

Påsmurte hjemmelagde bagels på en asjett.

Hjemmelagde bagels

Hjemmelagde bagels er ikke så vanskelig å lage som det ser ut til. Du vil blir overrasket hvor lett det er – brett opp ermene og sett i gang, for dette er gøy!

Nystekt brød uten gjær på en trefjøl.

Ekstra grove hamburgerbrød

Ekstra grove hamburgerbrød er et sunnere alternativ til fine brød. Denne oppskriften er laget av bakermester Ørjan Eriksen fra Baker- og Konditorlandslaget, for Idun Mors hjemmebakte.

Glutenfrie grove muffins i rød muffinsformer.

Glutenfrie grove muffins

Grove glutenfrie muffins toppet med solsikkefrø. Dette er ikke søte muffins, men glutenfrie rundstykker som er bakst i muffinsformer.

Nystekte aksebaguetter

Aksebaguetter

Flotte aksebaguetter med surdeig er gøy å servere gjestene sammen med god mat!

Crossiant på en marmorfjøl.

Crossiant

En crossiant er laget av en smørdeig med en overflate som er knasende sprøtt i fine flak. Å lage crossianter er et kunststykke å få til hjemme på kjøkkenbenken. Når du først har fått teken er det vel verdt innsatsen – dette er godt!

Tortilla lefser stablet oppå hverandre.

Tortilla

Hjemmelagde tortillas, som passer perfekt til meksikanske retter som tacos og burritos.

Steamed buns med pulled pork og grønnsaker på en trefjøl.

Steamed buns

Dette er opprinnelig fra det kinesiske kjøkken, men er etterhvert også blitt populært her til lands. Man dampkoker gjærdeigen isteden for å steke den. 

Nystekte hvitløksknuter på en trefjøl.

Hvitløksknuter

Få ting smaker bedre til sommermaten enn smakfulle nybakte hvitløksknuter! Disse lager du lett selv og smaker himmelsk godt!

Oppskåret loff med sitron og timian på en trefjøl.

Loff med sitron og timian

Deilig loff med sitron og timian, som smaker godt til en en god gryterett, suppe, salat eller til skalldyrsbordet.

Scroll to Top