Spesialbrød

Horn med ost og pesto på en trefjøl.

Horn med ost og pesto

Horn med ost og pesto smaker godt og er noe de fleste vi like. Ønsker du å ha noe kjøtt i hornene, kan du ha i eksempelvis hakket skinke eller salami. Fylte horn er populært innslag i matpakken både for stor og små.

Grove horn med kjøttdeig i.

Grove horn med kjøttdeig

Grove horn med kjøttdeig passer utmerket å bake til matpakken eller som turmat. De er enkle å spise, smaker godt og holder på energien utover dagen. Dessuten slipper man at pålegget blir tørt og kjedelig, da alt det gode ligger gjemt inne i hornet! I denne oppskriften bruker vi kjøttdeig, ost og krydder, men fyllet …

Grove horn med kjøttdeig Read More »

Bolledeig uten egg på et bakebord.

Brioche

Fransk brioche nytes gjerne til frokost, lunsj, middag eller til kvelds sammen med søtt pålegg som eksempel rørt syltetøy. Nydelig!

Nystekte grissini med timian med dip ved siden av.

Grissini med timian

Hjemmelagde grissini med timian er supergode å servere til gode supper, men kan også nytes sammen med en god dipp!

Nystekte glutenfrie horn med ost og skinke.

Glutenfrie horn med ost og skinke

Glutenfrie horn med ost og skinke er et godt alternativ til brødskiva i matpakken eller som turmat. Hornene kan fylles med det du liker best!

Krutonger

Krutonger

Krutonger er perfekt tilbehør til salater og supper, og en ypperlig måte å bruke opp brød som begynner å bli tørt. Du kan bruke hvilke urter du ønsker. Her brukte vi en blanding av persille, timian og basilikum, for det passet så bra til tomatsuppen.

Scroll to Top