Tørrgjær

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig smaker godt og passer ypperlig å servere til frokostbordet. De kan også serveres som tilbehør ved siden av middag eller som lunsjmat på jobb eller skole. Denne oppskriften er langtidshevet, og gjør at deigen får utviklet aroma og smak som gir kjempegode rundstykker med en litt syrlig smak.

Mors beste hvetesnurrer.

Mors beste hvetesnurrer

Mors beste hvetesnurrer er søte, luftige og gode. Hvetesnurrene kan fylles med du liker aller best, men disse er laget med det klassiske kanelfyllet de fleste vil like! Se hele oppskriften på hvordan du lager kanelsnurrer fra bunnen av.

Oppskåret fletteloff på en trefjøl.

Fletteloff

Skal du ha gjester på reker, spekemat, tapas eller annet godt, er det gøy å servere en hjemmebakt fletteloff til maten! Fletteloff er enkelt å lage og du vil garantert på ekstra ros for at du har bakt brødet selv.

Nystekte pannekaker med surdeig på en tallerken,.

Pannekaker med surdeig

Pannekaker med surdeig gir skikkelig gode pannekaker, da surdeigen gir en god smak og aroma på pannekakene. Spis de gjerne med rømme, friske bær eller et godt syltetøy. Kanskje du er av den som elsker smør og brunost på? Uansett, disse pannekakene tipper vi du vil lage flere ganger!

Eltefrie halvgrove rundstykker

Eltefrie halvgrove rundstykker

Vi synes alle bør unne seg nystekte rundstykker til helgefrokosten! Med denne oppskriften på eltefrie halvgrove rundstykker er det veldig enkelt. Bland deigen sammen dagen før, og sett til langtidsheving over natten. Bak ut om morgenen, etterhev litt, sett rundstykkene i stekeovnen og nyt den gode lukten av varm bakst i huset.

Nystekte eltefrie rundstykker på en rist.

Eltefrie rundstykker

Eltefrie rundstykker med chiafrø eller sesamfrø Eltefrie rundstykker er noe alle kan lage. Du trenger ingen eltemaskin, og trenger ikke bruke rå eltekraft. Disse rundstykkene lager seg selv med lang hevetid. Topp de med dine favoritt-frø, enten det er sesam, chiafrø eller andre frøsorter. LES OGSÅ: 5 spiselige frø med utrolige egenskaper

Nystekt eltefri loff på en trefjøl.

Eltefri loff

Eltefri loff i brødform Eltefri loff kan lages i en forvarmet gryte eller som her, i brødformer. Er man på hytta og vil bake brød og ikke har en eltemaskin til rådighet, er eltefrie brød kjekt å lage – så sant du ikke vil elte deigen for hånd. Bland ingrediensene til deigen og sett til …

Eltefri loff Read More »

Donuts med melisglasur på en fjøl.

Donuts

Oppskrift på Donuts Donuts er nesten som smultringer, men allikevel ganske forskjellig. Donuts er laget med en gjærdeig i motsetning til smultringer hvor natron eller hornsalt er hevemiddelet. Konsistensen og smak blir også annerledes i donuts, til tross for at begge frityrstekes.

Scroll to Top