Uten melk

Hjemmelagde knekkebrød i en stabel.

Hjemmelagde knekkebrød med surdeig

Hjemmelagde knekkebrød med surdeig er bare så godt. Har du ikke lagd hjemmelagde knekkebrød før, så sett i gang – du vil ikke angre. I denne oppskriften bruker vi en bakeklar surdeig, med vil du heller lage surdeig fra bunnen av har vi oppskrifter her på nettsiden: søk på grov eller fin surdeigskultur!

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig smaker godt og passer ypperlig å servere til frokostbordet. De kan også serveres som tilbehør ved siden av middag eller som lunsjmat på jobb eller skole. Denne oppskriften er langtidshevet, og gjør at deigen får utviklet aroma og smak som gir kjempegode rundstykker med en litt syrlig smak.

Nystekt glutenfri focaccia.

Glutenfri focaccia

Glutenfri focaccia som smaker godt ved siden av salat, gryteretter, tapas, grillmat eller som sandwich med godt pålegg. Oppskriften er uten melk og egg, så denne vil passe godt til de som ikke tåler det.

Halvgrove rundstykker med urter

Halvgrove rundstykker med urter

Verdens beste rundstykker baker du selv! Denne oppskriften på halvgrove rundstykker med urter har blitt vår nye favoritt! Rundstykkene kan nytes i matpakken, eller til varme måltider, for eksempel med en god gulost på. De passer også helt perfekt ved siden av supper. Ønsker du å bake rundstykkene uten urter, går det like fint!

Hjemmelaget italiensk marengs på en sitronterte.

Italiensk marengs

Italiensk marengs er pisket sammen med varm sukkerlake og gir en sterk marengs som holder fasongen godt. Den inngår gjerne i en moussé, men er perfekt å bruke på toppen av terter. Denne marengsen tåler å fryses ned til senere bruk.

Påsmurte hjemmelagde bagels på en asjett.

Hjemmelagde bagels

Hjemmelagde bagels er ikke så vanskelig å lage som det ser ut til. Du vil blir overrasket hvor lett det er – brett opp ermene og sett i gang, for dette er gøy!

Nystekt focaccia med oliven på en bakerist.

Focaccia

Focaccia er et italiensk brød laget på mel, gjør, salt  olivenolje og vann. Brødet er ofte toppet med urter, tomater eller oliven. Brødet smaker særdeles godt alene, men nytes ofte som tilbehør ved siden av annen god mat som tapas og andre retter.

Rundstykker uten melk som ligger i en kurv.

Rundstykker uten melk

Rundstykker uten melk får en sprø og fin konsistens som mange foretrekker, fremfor myke rundstykker som det ofte blir med bruk av melk. Rundstykkene er lette å lage og smaker godt til frokostbordet.

Oppskåret grov focaccia på en trefjøl.

Grov focaccia

Grov focaccia med malt som gir ekstra god smak og farge på brødet. Focaccia er et veldig godt og luftig brød som er egnet å servere ved siden av god mat. Har du ikke bakte focaccia før, så kan vi love det er verdt et forsøk.

Rustikke baguetter på en bakerist.

Rustikke baguetter

Rustikke baguetter er ikke så vanskelig å få til. Det eneste man trenger å gjøre er å forme deigen på en annen måte, enn når man former brød. Baguettene behøver ikke å være smidige i formen, men så rustikke du selv ønsker å lage de. I denne oppskriften bruker vi litt Ferskere bakst i deigen, …

Rustikke baguetter Read More »

Scroll to Top