Uten melk

Sjokolademuffins toppet med sveitsisk marengs og smeltet sjokolade.

Sveitsisk marengs

Sveitsisk marengs er en varmpisket variant som er lett å lage, men du trenger et sukkertermometer for et vellykket resultat. Marengsen blir tykk og stabil i konsistensen. Denne varmpiskede varianten brukes ofte i kaker, som krem på cupcakes eller som topping på terter. Man kan steke pikekyss av den også, men husk at den sveitsiske …

Sveitsisk marengs Read More »

Baguetter med surdeig delt i to.

Baguetter med surdeig

Nydelige små baguetter med surdeig av fullkornshvete er perfekt å servere til frokost, lunsj eller som tilbehør til middagen.

Nystekte aksebaguetter

Aksebaguetter

Flotte aksebaguetter med surdeig er gøy å servere gjestene sammen med god mat!

Tortilla lefser stablet oppå hverandre.

Tortilla

Hjemmelagde tortillas, som passer perfekt til meksikanske retter som tacos og burritos.

Steamed buns med pulled pork og grønnsaker på en trefjøl.

Steamed buns

Dette er opprinnelig fra det kinesiske kjøkken, men er etterhvert også blitt populært her til lands. Man dampkoker gjærdeigen isteden for å steke den. 

Nysteke kanelsnurrer uten melk og egg i en bakeform.

Kanelsnurrer uten melk og egg

Hvetebakst i hjerteform er hyggelig å servere. Denne er fylt med deilig vanilje og kanelfyll, men fyllet kan varieres etter egen smak.

Focaccia med surdeig

Focaccia med surdeig

Focaccia med surdeig har en smak og konsistens, som virkelig setter en ekstra piff på tapasbordet eller pikniken. Focaccia-deigen er løs, og skal heve lenge for få frem den gode smaken. I denne oppskriften har vi brukt en bakeklar surdeig som kan kjøpes i butikken, men den kan fint erstattes med din egen surdeigskultur.

Hjemmelaget baguetter i en kurv. Foto.

Hjemmelaget baguetter med surdeig

Hjemmelagde baguetter med surdeig smaker utrolig godt, enten med pålegg eller ved siden av en god suppe. Baguettene er fine, selv om de får en litt dyp farge. Med denne oppskriften kan du velge å lage 4 lange eller 8 korte baguetter.

Scroll to Top