Pulverfabrikken

Pulverfabrikken på Idun Industri.

Idun Industri har produsert produkter til bakeri- og konditoriindustrien i over 40 år. Produksjonen er lokalisert på Hvam, midt mellom Oslo sentrum og Gardemoen hvor Idun Industri har sitt hovedkontor.

 

Pulverfabrikken på Idun Industri

Pulverfabrikken på Idun Industri har produsert egne pulverbaserte produkter siden 1980, hvor produksjonen startet i gamle Idun Fabrikker AS på Sandaker i Oslo. Når hovedkontoret flyttet til Hvam i 2004, fulgte produksjonen etter og er i full drift den dag i dag.

Vi produserer ca. 4000 tonn pulverbaserte produkter per år; bakehjelpemidler, krempulver, samt brød- og kakemikser for små, mellomstore og store bakerikunder i hele landet.

Pulverproduktene er utviklet av våre egne produktutviklere på Idun Industri og blir nøye testet og godkjent av Idun kvalitetskontroll.

Et fast sortiment produseres hele året, men også kundespesifikke produkter som er utviklet i samarbeid med kunden. Mange av produktene selges gjennom eget system til bakere og grossister over hele landet, men også til bakeribedrifter i Skandinavia.

Alle våre produksjonene er BRC sertifiserte.

 

VIL DU VITE MER OM VÅR KVALITETSKONTROLL?

Les om mattrygghet og produktsikkerhet

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.