BAGUETTER MED KASTANJEMEL

Smakfulle og rustikke baguetter med kastanjemel som gir en unik smak og en litt søtlig smak.

Bgauetter med kastanjemel.

Ingredienser

POLISH:

VIDERE:

Fremgangsmåte

Deigtemperatur: 24-26 ºC

Eltetid: 4+6 minutter

Hviletid: 10 minutter

Deigvekt: 150 - 350 gram

Liggetid: 10 minutter

Oppslag: baguette

Rasketid: ca. 60 minutter

Skyvetemperatur: 235 ºC

Steketemperatur: 220 ºC med normal steam

Steketid: ca. 18-25 minutter – avhengig av deigvekt

Skyves ved: 240 ºC

TOPPING

IREKS Kastanje (1:1)

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.