BRIKS MED GRØNN SPELT

Briks er ypperlig å bruke til mindre påsmurt sandwich og på grunn av størrelsen er disse spesielt godt egnet til mat-på-farten.

Briks med grønn spelt.

Ingredienser

Fremgangsmåte

Deigtemperatur: 26 ºC

Eltetid: 7+4 minutter

Hviletid: 15 minutter

Rasketid: 60 minutter

Steketemperatur: 210-220 ºC med litt damp

Steketid: 10-12 minutter

Skyves ved: 180 ºC

Etter hviletid, kjevles deigen ned til ca. 10 mm og deles opp i ruter á 10x8 cm.

Ønsker du topping på briksene, pensles de med vann og toppingen strøs på toppen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.