Flettet briochebrød

Briochbrød er et lett brød med god smak og spises gjerne til frokost eller lunsj, eller som tilbehør til et måltid.

Flettet brioche.

Porsjoner
48

Ingredienser

Fremgangsmåte

Rull deigemnene til 30 cm remser á 100 g og flett brød av 4 remser.

Pensle deigemnene med egg og dryss på med litt sukker og nøtter innen steking.

Deigtemperatur: 26 °C
Eltetid: 5+6 minutter
Hviletid: 15 minutter
Rasketid: 80 minutter
Fuktighet: 75 % RH
Dampetid: ingen
Skyves ved: 180 °C
Steketemperatur: 180 °C

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.