BRØD MED BOKHVETE

Et halvgrovt rustikt brød med bokhvete- og speltmel. Brødet har en unik aroma fra bokhvetemelet og en mildt nøtteaktig smak.

Porsjoner
46

Ingredienser

Fremgangsmåte

Bland deigen sammen i en eltemaskin og elt deigen langsomt i 8 minutter og med hurtig hastighet i 3 minutter.

Forhev deigen i ca. 20 - 30 minutter.

Velt deigen på et bakebord og del den opp i like stor deigemner på ca. 370 g for små engangsformer eller 580 g for normale brødformer.

Fukt overflaten med vann og ha på ønsket topping på brødene og legg i formene.

Rask brødene i ca. 40 minutter, snitt brødene og la de raske i ca. 40 minutter til.

Stek brødene ved 230 °C med normal damp i ca. 40 – 45 minutter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.