BRØD MED GRØNN SPELT

Brød bakt med IREKS Green spelt brødmiks gir en unik lettrøkt smak og aroma. Brødet får en saftig krumme med lang holdbarhet.

Brød bakt med grønn spelt.

Porsjoner
28

Ingredienser

Fremgangsmåte

Deigtemperatur: 26 ºC

Eltetid: 7+4 minutter

Hviletid: 30 minutter

Rasketid: 60 minutter eller rett på kjøl.

Steketemperatur: 200-230 ºC med litt damp

Steketid: 30-35 minutter, med åpen tekket de siste 10 minuttene.

Skyves ved: 180 ºC

Vei deigen opp i emner av ca. 600 g og slå opp til avlange brød. Dypp brødene i IREKS Green spelt topping og legg på brett til rasking i ca. 60 minutter eller hev på kjøl.

Snitt brødene og stek de med litt steam i 30-35 minutter ved 200-230 ºC.