Brune pinner

Brune pinner er gode og sprø småkaker som ofte bakes opp mot jul. Denne oppskriften er vår aller beste på brune pinner og den vil vi dele med deg!

Brune pinner med hakkede nøtter.

Porsjoner
753

Fremgangsmåte

Bland sammen ingrediensene og plasser deigen på kjøl over natten.

Vei opp 250 gram deig og rull den til en lang "pølse", og klem den flat. Pensle deretter med egg og dekorer med ønsket topping, for eksempel perlesukker, hasselnøtter eller hakkede mandler.

Stek "pølsene" ved 180 °C i ca. 10-12 minutter. Del deretter "pølsen" opp i ønsket størrelse mens den er varm.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.