Ciabatta

Gode og luftige ciabatta bakt med surdeig!

Ciabatta.

Porsjoner
150

Ingredienser

Fremgangsmåte

Deigen støttes 2 ganger under hviletiden.

Strø godt med durummel på bakebordet. Tøm deigen over på bakebordet og press den forsiktig utover i ønsket tykkelse. Kutt deretter opp i ønsket størrelse .

Deigtemperatur: 24-25 °C
Eltetid: 2+2 og 6+6 minutter (avhengig av maskin)
Hviletid: 120 minutter
Skyves ved: 240 °C
Rasketid: På kjøl over natten
Dampetid: Lite sek.
Steketemperatur: 220 °C
Steketid: 35 minutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.