CRÉME BRÛLÉE

Med Créme Brûlée pulver kan man raskt og enkelt lage denne populære desserten, men pulveret kan også benyttes til innlegg i øvrige kaker og desserter.

Creme brulee laget med Creme brulee pulver.

Ingredienser

TOPPING

Fremgangsmåte

Ha pulveret i en rørebolle.

Kok opp fløte og melk. Spe på væsken i Créme Brûlée pulveret – litt om gangen, og hell det hele tilbake i kjelen. Rør opp blandingen under oppkoking.

Hell røren over i ønsket former og sett på kjøl til de stivner.

Etter avkjøling, kan man drysse et tynt lag med brunt sukker på toppen og grille Créme Brûléen. Sett de under grillelement i ca. 2-3 minutter mens du passer på til sukkeret har blitt til karamell eller bruk en liten hånddreven gassbrenner.

TIPS!

Man kan tilsette andre smaker som eksempel finrevet appelsinskall, likør eller en av våre pastaer med forskjellige smaker som espresso eller kanskje ferske og pasjonsfrukt?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.