Éclairs med sjokoladekrem

Eclairs med sjokoladekrem.

Porsjoner
35

Ingredienser

Craqeulin

Petit Choux røre

Sjokolade- og vaniljekrem

Icing med sjokolade

Fremgangsmåte

Start med å lage craquelin ved å blande ingrediensene sammen og avkjøl deigen på kjøl.
Kjevle deigen ned til 2 mm.

Lag petit choux miks ved å blande miksen med vann i 6 minutter på middels hastighet.
Sprøyt ut i ønsket størrelse, legg en skive med craqeulin på toppen og stek de ved 190 °C i 15 minutter og la de avkjøle seg.

Visp sammen Sempett med vann i 5 minutter og bland inn smeltet sjokolade.
Pisk fløten til krem og bland den inn sammen med kremen.

Bland icing med kakaopulveret og varm den opp til ca. 45 °C.

Fyll kakene med sjokoladekremen, ha på sjokoladeicing på toppen og pynt de etter eget ønske.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.