FLERKORNBRØD MED SUPERBASE

Idun Superbase ble lansert for 20 år siden og har siden den gang vært en favoritt hos våre kunder. Idun Superbase er en miks med en balansert sammensetning av fire steinmalte kornsorter, tørket surdeig og potetgranulat som gir en fantastisk saftighet.

Brødet er 35 % grovt på Brødskalaen.

Fremgangsmåte

Deigtemperatur: 25 °C
Eltetid: 8+4 minutter
Hviletid: 40 minutter
Rasketid: 1 time eller kaldheving, eller over kjøl 12 -18 timer
Steketemperatur: 220 °C
Steketid: 35 minutter
Annet: Kjøres rett i form fra deigdeler og dyppes i solsikkekjerner og gresskarkjerner

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.