FROKOSTBRIKS

Oppskåret frokostbriks.

Fremgangsmåte

Deigtemperatur: 25 ºC

Eltetid: 6 + 4 minutter

Fuktighet: 75 % RH

Dampetid: Vanlig

Steketemperatur: 220 ºC

Steketid: 20 minutter

Skyves ved: 240 ºC

Hviletid: 60 minutter

Rasketid: 30 minutter

Rasketemperatur: 30 ºC

Fuktighet: 75 % RH

Dampetid: Vanlig

Steketemperatur: 220 ºC

Steketid: 20 minutter

Skyves ved: 240 ºC

Aprikoser, rosiner, tranebær og hasselnøtter tilsettes mot slutten av eltingen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.