GROVBRØD UTEN GJÆR

Brød bakt uten gjær har den siste tiden fått økt oppmerksomhet. Ønsker du å tilby dine kunder et 100 % grovt og smakfullt brød uten gjær, kan vi varmt anbefale dette brødet. Spør skorpe, saftig krumme og god holdbarhet.

Helt grovbrød uten gjær.

Ingredienser

Fremgangsmåte

ARBEIDSBESKRIVELSE:

Deigtemperatur: 28-30 °C
Eltetid: 8+3 minutter
Hviletid: 30 minutter
Rasketid: 90 minutter
Dampetid: Normal
Steketemperatur: 190 °C
Skyves ved: 235 °C
Steketid: 38 minutter

Dekor: Sammalt rug mellomgrov

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.