Halloweenkake

Grønn og oransje halloweenkake med pynt.

Ingredienser

SJOKOLADEBUNN

PISTASJCRISP

AVOKADOKREM

SJOKOLADEMOUSSE

MELKESJOKOLADE GLASUR

Fremgangsmåte

SJOKOLADEBUNN

Bland alle ingrediensene sammen i 5 minutter på lav/middels hastighet. Hell over 120 g i en Ø 16 cm kakering og stek den ved 175 ºC i 8 minutter.

PISTASJCRISP

Varm opp sjokoladen og pistajspasten til 45 ºC og bland i cornflakes. Hell 70 g av blandingen over sjokoladebunnen og sett på kjøl.

AVOKADOKREM

Kjør sammen avokado, sukker, egg og eggeplommer med en stavmikser og varm opp til 85 ºC. Tilsett geleatinblandingen. Når blandingen er avkjølt til 35 ºC, tilsett Butter pastry og miks sammen igjen.

Hell ca. 200 g av blandingen over pisatsjcrispen og sett på frys.

SJOKOLADEMOUSSE

Varm opp melk, fløte, eggeplommer og sukker til 85 ºC. Tilsett sjokoladen og bland sammen med en stavmikser til en glatt ganache. Pisk fløten til krem, rør sammen med blandingen og varm opp til 45 ºC.

Sett en ring på Ø 18 cm rundt kaken og ha i moussen.

MELKSSJOKOLADE GLASUR

Bland vann og gelatinpulver sammen. Varm opp melk og glykosesirup til 40 ºC , hell over sjokolade og bland med en stavmiker. Tilsett oppvarmet Lady fruit miroir, gelatinmasse og hvit farge og miks sammen igjen.

Bruk glasuren innen 12 timer, men varm opp til 35 ºC innen bruk.

Pynt kaken etter eget ønske!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.