Havrebrød

Havrebrød

Porsjoner
16

Fremgangsmåte

Start med å bløtlegg helkorn av havre og solsikkefrøene i 2 timer.

Bland ingrediensene sammen, elt deigen og la den deretter hvile i 90 minutter.

Lag oppslag som rulles i havregryn og rask de i 12-16 timer ved 4-6 ºC.

Stek brødene i 38 minutter ved 210 ºC.

Deigtemperatur: 24 ºC
Eltetid: 8+2 minutter
Hviletid: 90 minutter
Rasketid: 12-16 timer (kjøl over natt)
Rasketemperatur: 4-6 ºC
Fuktighet: 75 % RH
Dampetid: normal sek.
Skyves ved 250 ºC
Steketemperatur: 210 ºC
Steketid: 38 minutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.