ITALIENSK LANDBRØD

Italiensk landbrød av bakermester Adrien Mazut er laget med en blanding av hvetemel, durummel, surdeig og en liten mengde som gjær. Vi har laget en løs deig som skal ha lang hevetid, og dette bidrar til unik tekstur og smak.

Italiensk-landbrød

Tilberedningstid
800 min

Porsjoner
25

Ingredienser

Arbeidsbeskrivelse

Deigtemperatur: 25 ºC

Eltetid: 8+4 minutter

Hviletid: 25 minutter

Rasketid: 12-16 timer

Rasketemperatur: 4-6 ºC

Fuktighet: 75 % RH

Dampetid: 10 sekunder

Steketemperatur: 200 ºC

Steketid: 40 minutter

Skyves ved: 240 ºC

Adrien Mazut

Adrien Mazut

Fagkonsulent Bakeri

adrien.mazut@idun.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.