JULEKRANS

Julekaker er laget i lange tradisjoner her til lands og det skal vi fortsette med, men det er allikevel fullt mulig å lage en liten vri på gamle tradisjoner. Her har vi laget en rund julekrans med alt det gode inni og litt til, nemlig ODENSE Kranse XX som gir den tradisjonelle julekaken et lite løft.

Julekake med ODENSE Kranse XX

Fremgangsmåte

Deigtemperatur: 26 ºC

Eltetid: 8+4 minutter

Hviletid: 40 minutter

Rasketid: 80 minutter

Rasketemperatur: 35 ºC

Fuktighet: 75 % RH

Dampetid: -

Steketemperatur: 180 ºC

Steketid: 20 minutter

Skyves ved: 220 ºC

Ha de tørre ingrediensene i en eltemaskin sammen med vann og elt deigen sammen.

Rør sammen rosiner, sukat og tranebær mot slutten av eltetiden.

Rør sammen ODENSE Kranse XX og eggehvite og bland sammen med deigen helt til slutt.