KASTANJEBRØD

Rustikt kastanjebrød med en lys brun krumme og en aromatisk nøtteaktig smak.

 

VIL DU VITE MER OM PRODUKTET?

Les artikkelen om kastanjebrød

Oppskåret kastanjebrød

Porsjoner
28

Ingredienser

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene sammen i en eltemaskin og elt deigen sammen 10 minutter på langsom hastighet og i 4 minutter på hurtig hastighet.

Legg deigen i en oljet bakekasse og la den ligge tildekket i 40 minutter. Fold deretter deigen sammen og la så i 40 minutter til.

Velt deigen ut på et bakebord og dryss med litt rugmel.

Del deig opp i retangler á ca. 600 gram og legg på stekebrett. Dryss deigenmene med litt rugmel og rask de i ca. 20 minutter.

Snitt brødene og skyv de inn i ovnen ved 230 °C. Senk temperaturen til 220 °C og stek brødene i ca. 40 minutter med normal damp.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.