LAMINERT BRIOCHE MED SALT KARAMELLKREM

Laminert brioch med salt karamell

Porsjoner
36

Fremgangsmåte

DAG 1:
Lag deigen og sett på kjøl til dagen etter.

DAG 2:
Kjevle 3 x 3

Deigtemperatur: 23 ºC
Eltetid: 6 + 3 minutter
Hviletid: 1 døgn på kjøl
Rasketid: 50 minutter
Rasketemperatur: 30 ºC
Fuktighet: 75 % RH
Dampetid: ingen
Steketemperatur: 180 ºC
Stektid: 20 minutter
Skyves ved: 180 ºC

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.