NORSK RUGBRØD

Vi nordmenn er glade i rugbrød og foretrekker en litt mildere smak versus det tradisjonelle danske rugbrødet. Her er en oppskrift på et fantastisk godt rugbrød tilpasset den norske gane. Brødet er 78 % grovt.

Hele norske rugbrød.

Ingredienser

BLØTLEGGING

PÅSLAG

Fremgangsmåte

ARBEIDSBESKRIVELSE:

Deigtemperatur: 30-32 °C
Eltetid: 12+4 minutter
Hviletid: 45+15 minutter
Rasketid: 45 minutter
Dampetid: Normal
Steketemperatur: 190 °C
Steketid: 50-55 minutter
Skyves ved: 250 °C

Annet: Kjøres rett i form fra deigdeler og dyppes i solsikkekjerner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.