OSTEBOLLER

Små, lette og gode osteboller er ypperlig tilbehør til en salat, suppe eller en annen smårett. I denne resepten bruker vi Credi Softdeig som gjør baksten ekstra lett og luftig.

Osteboller på en tallerken.

Porsjoner
98

Ingredienser

Fremgangsmåte

Deigtemperatur: 25 ºC

Eltetid: 4+8 minutter

Hviletid: 40 minutter

Rasketid: 60 minutter

Rasketemperatur: 30 ºC

Fuktighet: 75 % RH

Dampetid: 10 sekunder

Skyves ved: 200 ºC

Steketemperatur: 180 ºC

Steketid: 15 minutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.