OSTEKAKE MED VANILJE OG SKOGSBÆRFROMASJ

Ostekake med vanilje og skogsbærfromasj.

Porsjoner
4

Ingredienser

KJEKSBUNN:

OSTEKAKE

BLÅBÆRCOULI

SKOGSBÆR FROMASJ

SKOGSBÆR GLASUR

Fremgangsmåte

KJEKSBUNN
Smelt margarinen og bland sammen med kjeksen. Lag en skive med 80 g av denne blanding i en ring på 14 cm i diameter og sett til side mens de ligger i formene.

OSTEKAKE
Miks alle ingrediensene sammen med stavmikser. Hell 200 g av massen i silikonformer (Ø14 cm) og stek de ved 110 °C i 11 minutter. Sett formene på frys.

BLÅBÆRCOULI
Småkok bær og sukker i ca. 10-15 minutter og avkjøl blandingen.

SKOGSBÆRFROMASJ
Bland alle ingredienser sammen og pisk sammen til en fromasjkonsistens.

SKOGSBÆRGLASUR
Varm opp skogsbærpuré og Harmony Classic til 50 °C og miks sammen med en stavmikser. Tilsett Lady Fruit Miroir og miks videre. Glasuren er klar til bruk når den den er 35 °C.

MONTERING

Legg de frosne ostekakene i formene over kjeksbunnene og tilsett ca. 70 gram blåbærcouli på toppen av ostekakene. Sett på frys igjen.

Sett de monterte ostekakene i kakeringer på 16 cm i diameter og fordel skogsbærfromasjen over kakene og sett på frys.

Hell den varme (35 °C) skogsbærglasuren over de frosne kakene og pynt kakene etter eget ønske.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.