Pistasjdrøm

En lettspiselig kakebit av vannbakels og smakfull krem med pistasj.

Pisatsjdrøm kake på en tallerken.

Porsjoner
120

Ingredienser

Vannbakels:

Namelake pistasj:

Pisket krem:

Fremgangsmåte

Namelake må lages dagen før kakene skal monteres:

Smelt sjokoladen til 45 °C og tilsett glukosen.
Kok opp melken og hell over skjokoladeblandingen. Lag en fin emulsjon med en stavmikser. Tilsett pistasjpasten og bland sammen. Tilsett til slutt fløten under miksing til en jevn blanding. Sett denn på kjøl over natten.

Kutt ferdige napoleonsbunner i små runde former (7 cm).

Lag vannbakelsrøre ved å blande varmt vann (50°C ) med Petit Choux miksen i 6 minutter på middels hastighet. Massen sprøytes i en rund ring på de små runde napoleonsbunnene og stekes ved 200 °C i ca. 18-20 minutter.

Når bunnene er avkjølt, fylles de med namelakakrem og pyntes med pisket kremfløte og friske bær.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.