Rullekake med jorbærkrem

Rullekake trenger ikke være kjedelig. Se bare på denne flotte kaken laget med en frisk smørkrem med jordbærsmak, klar til fest!

Rullekake med jordbær på et fat.

Porsjoner
2

Ingredienser

Rulladebunn

Smørkrem med jordbærsmak

Fremgangsmåte

Bunn:
Bland Luksus kakemiks med egg, olje og vann. Rør sammen på lav hastighet i 5 minutter.

Fordel røren på to bakeplater (60x40) og stek bunnene ved 180 °C i ca. 10 minutter. Avkjøles etter steking.

Smørkrem:
Bland Bianka soft og røremargarin sammen og tilsett vannet litt etter litt under omrøring.

Pisk kremen sammen på maks hastighet i 10 minutter. Til slutt tilsettes jordbærpuréen litt etter litt under omøring.

Montering:
Fordel smørkremen på de avkjølte rulladebunnene og rull kaken fast sammen og pynt rulladene etter eget ønske.

Tips!

Ønsker du en skikkelig saftig rullekake, kan du pensle litt jordbærpuré på rulladebunnen innen smørkemen smøres på. For ekstra god smak, ha på skiver med friske jordbær på toppen av smørkremen innen kaken rulles sammen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.