SNICKERSBAR

Snickersbar med sjokoladetrekk

Porsjoner
140

Ingredienser

MØRDEIG

MANDELKONFEKT

KARAMELL– OG SJOKOLADEGANACHE

SNICKERSBAR GLASUR

Fremgangsmåte

MØRDEIG

Dag 1:
Bland margarin, melis og mandelmel sammen. Tilsett mel, salt og egg til slutt.

Bland deigen raskt sammen til den er klumpfri og sett på kjøl til i morgen.

Dag2:
Kjevle deigen ned til 2,7 mm. Fordel deigen over i 4 former á 60 x10 cm, kutt deigen og sett brettene på kjøl.

MANDELKONFEKT

Bland sammen ODENSE Kranse XX og sukker på lav hastighet og tilsett eggehvite – litt etter litt.

Sprøyt 400 g masse over mørdeigen og stek brettet i ovnen ved 180 ºC i 18 minutter og avkjøl.

KARAMELL– OG SJOKOLADEGANACHE

Stek mandelsplittene ved 190 ºC i 10 minutter til de er gyldne.

Varm opp fløte med rullemaragrin og hell over smeltet sjokolade. Miks sammen med en stavmikser, tilsett karamellsausen og miks sammen igjen. Tilsett mandelspittene til slutt.

Hell 700 g krem over i formene og sett på kjøl.

SNICKERSBAR GLASUR

Varm opp sjokoladen sammen med oljen til 45 ºC.

Kutt opp barer i ønsket størrelse og helle over snickersbar glasuren.

NB!

Resepten er beregnet til 4 stk. former á 60x10 cm. Dette skal gi mellom 120-160 barer, avhengig av hvor stor du velger å kutte de.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.