STEINMALT URKORNSBRØD

Urkorn er en samlebetegnelse på gamle kornarter blant annet enkorn, emmer og spelt. Brødmiksen i dette brødet inneholder emmer og enkorn. Brødet er 100 % grovt uten hele korn, slik at det passer godt å nytes av både store og små i familien.

Steinmalt urkornbrød.

Ingredienser

Fremgangsmåte

Deigtemperatur: 26 ºC

Eltetid: 8+3 minutter

Hviletid: 45 minutter

Rasketid: 60 minutter

Rasketemperatur: 32 ºC

Fuktighet: 75 % RH

Dampetid: 30 sekunder

Steketemperatur: 190 ºC

Steketid: 35 minutter

Skyves ved: 240 ºC

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.