Terte med pærer og mandler

En smakfull terte med mandelkrem og pærer som passer til enhver anledning!

Rund terte med pærer og mandler.

Porsjoner
16

Ingredienser

BUNN:

MANDELKREM:

OVERTREKK:

Fremgangsmåte

BUNNER:
Bland melis, rullemargarin og mandelmel sammen. Tilsett mel, salt og egg til slutt. Avkjøl deigen i kjøleskapet.

Kjevle deigen ned til ca 2,7 mm og fordel den i 16 terteformer á Ø 16 cm.

MANDELKREM:
Bland klumpefri mandelmel, røremargarin og sukker på høy hastighet. Tilsett eggene litt etter litt til kremen er lett og luftig.

MONTERING:
Sprøyt mandelkrem i tertebunnene og legg skiver av pærer (i lake) på toppen. Dryss på litt høvlede mandler på toppen til slutt. Kakene stekes ved 180 grader i ca. 35 minutter. Når kakene er avkjølt etter steking, pensles pærene med en blanding av Harmony Classic og vann, for en blank og fin kake.

TIPS!

Dryss gjene på litt spiselige tørkede blomster helt til slutt for litt mer farge på kaken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.