VEGANSK EPLEKAKE

Vegansk eplekake med eplebåter og kanelcrumble på toppen.

Ingredienser

KAKERØRE

KANELCRUMBLE

Fremgangsmåte

Vend eplebåtene i sukker og kanel.

Lag deretter kanelcrumbelen.

Rør sammen kakemiksen med olje og vann i 5 minutter på middels hastighet.

SMÅ FORMER Ø82 mm

Fordel 55 g kakerøre i små runde kakeformer på Ø91 mm. Fordel eplebåtene i formene og trykk de lett ned i røren. Ha til slutt 10 g kanelcrumbel på toppen av hver kake. Stek kakene ved 160 °C i ca. 25 minutter.

STORE FORMER Ø180 mm

Fordel 300 g kakerøre i store runde kakeformer på Ø180 mm. Fordel eplebåtene i formene og trykk de lett ned i røren. Ha til slutt 80 g kanelcrumbel på toppen av hver kake. Stek kakene ved 160 °C i ca. 35 minutter.

TIPS!

Kakeformer som passer:

Art. nr: 355583 Novacart Optima bakeform Ø180 H35 mm
Art. nr.: 353291 Novacart optima bakeform Ø91 h20mm

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.