STORHUSHOLDNING

Storhusholdning - en mannlig servitør i farta som bærer på to asjetter med mat.

Stor portefølje i storhusholdningsmarkedet

Idun Industri er en komplett leverandør av bakeri- og konditoriingredienser, bakeoff, emballasje, kakepynt og iskremtilbehør til storhusholdning- og KBS markedet.Vi har i dag en markedsledende portefølje av bakeri- og konditoriingredienser, fryste bakervarer, serviceartikler, emballasje og iskremtilbehør som distribueres til storhusholdningsmarkedet. Vi samarbeider med de ulike innkjøpskjedene i Horeca markedet og våre varer distribueres via grossister som blant annet Asko og Servicegrossistene.

Kvalitet skal merkes!

 

Gjennom konkurransedyktige produkter og et høyt faglig nivå, ønsker vi kontinuerlig å utvikle vår markedsposisjon. «Kvalitet skal merkes» er vårt slagord. Dette gjelder våre produkter og vår kompetanse.

Idun industri er stolt sponsor til Norske kokkers landsforening (NKL) og kokkelandslagene.

 

Kompetanseheving

Som en av Norges ledende aktører innen bakerbransjen, har vi et ansvar for å ivareta tradisjoner og samtidig være først ute med det siste. Kunnskap er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid som gjelder både ingredienser og bakeprosesser – vi deler gjerne vår kompetanse med våre kunder!

En konditor pynter kaker.Gjennom Idun Kompetansesenter er det mulig å lage skreddersydde program for deg som kunde, for økt kompetanseheving og praktiske utfordringer. Som kunde av oss, får du tilgang til vårt reseptsystem BakeIT. I tillegg til produktene, hjelper vi gjerne til med faglig bistand, konsepter, resepter og annen rådgivning.

 

 

 

 

VÅRE PRODUKTOMRÅDER:

 

Fersk idun gjær i en hvit bolleGjærprodukter>>

Idun fersk gjær har vært på det norske markedet siden 1883. I dag fører vi både fersk gjær, tørrgjær og gjærfløte. Produktene finnes i forskjellige størrelser og typer, og er tilpasset kundens behov.

 

 

 

Ferskt brød som rives av på midten.Bakehjelpemidler >>

Bakehjelpemidler bidrar til saftighet og økt volum, men også til en jevn deigføring ved for eksempel temperatursvingninger og råvarevariasjoner i bakeriene.

 

 

 

Dame som har mel i hendene.Kake- og brødmikser >>

Utvalget av kake- og brødmikser er stort, og miksene finnes både som hel- og halvmikser, samt som konsentrater. Ved siden av dette, kan vi også tilby glutenfrie mikser både til brød og kaker.

 

 

 

Commodities - mandler i en hvit skål.Commodities >>

Commodities er 100 % rene råvarer uten andre tilsetningsstoffer som for eksempel sukker, salt og nøtter. Markedsprisen styres av værforhold før innhøsting og etterspørselen på produktene.

 

 

 

Ostekake med friske bær på en trefjøl.Konditoriprodukter >>

Gjennom samarbeid med øvrige selskaper i Orkla Food Ingredients, fører vi produkter av meget høy kvalitet innen de siste kaketrendene i Europa. Merkenavn som ODENSE Marcipan og Belcolade er noen av favorittene.

 

 

 

Muffins med syltetøy i.Fylninger, syltetøy og bærmasser >>

Alle våre fylninger og syltetøy er produsert i vår egen fabrikk. Innen kategorien finnes det også bakestabile remonser og bærmasser. Våre produkter er perfekt som tilbehør til pannekaker og vafler, som til fyll kaker og bakverk.

 

 

 

Hveteakse.Mølle- og frøblandinger >>

Her finnes en sortimentsbredde som dekker hele bakerimarkedets behov for mel- og kornprodukter. Av de ulike korntypene hvete, rug, havre, bygg og spelt finnes et utall varianter og kvaliteter for å tilfredsstille alle kunders behov.

 

 

 

Oppskåret smør på en trefjøl.Margarin – og fettprodukter >>

Margarin og fettprodukter finnes i et utall av av varianter. Bakemargarin finnes i fast og flytende form, i ulike emballasjestørrelser og er tilpasset kundens behov. De fleste av våre margarin- og fettproduktene er også palmefrie.

 

 

 

Marsipan og masser >>Oppskåret marsipan på en trefjøl.

Her finnes et stort utvalg av overtrekkmarsipan og andre råmasser fra ODENSE Marcipan i Danmark som er verdens ledende produsent av marsipan og marsipanrelaterte produkter.

 

 

 

Hvite egg.
Egg og konserveringsmidler >>

I denne kategorien har vi ingredienser som egg, eggepulver, konserveringsmidler og toppinger til brød.

 

 

 

Bakeoff - dame som holder en på smurt crossiant.
Bakeoff >>

Gjennom vårt datterselskap My Bakery AS, kan vi tilby et stort utvalg av bakeoff, italienske spesialiteter og andre fryste produkter.

 

 

 

Salat og sushi i emballasje.Emballasje og pynt >>

Bako AS fører det meste innen pynt, utstyr og emballasje til bakeri, konditori og HORECA bransjen. I tillegg til et meget bredt standardsortiment, tilbyr de også kundespesifikk emballasje med eget trykk og tilpasninger.

 

 

 

Unicorn iskremIskremtilbehør >>

Vi fører tilbehør til iskrem, strøssel, toppinger og kjeks under varemerket NIC. Her finner du alt du trenger for å selge flott og fargerik iskrem til store om små!

 

 

 

Se vår produktkatalog mot storhusholdning, eller ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om våre produkter!