Storhusholdning

Vi er en totalleverandør av bakeri – og konditoriingredienser, bakeoff, emballasje, tilbehør til iskrem og kakepynt til både bakerimarkedet, KBS og storhusholdningsbransjen.

Logo Kokkelandslaget.

Idun Industri er en stolt sponsor til Norske kokkers landsforening (NKL) og kokkelandslagene.

 

Mann dekorerer småkaker for storhusholdning.

 

Stor portefølje i storhusholdningsmarkedet

Vi har i dag en markedsledende portefølje av bakeri- og konditoriingredienser, fryste bakervarer, emballasje og tilbehør til iskrem som distribueres til storhusholdningsmarkedet. Vi samarbeider med de ulike innkjøpskjedene i Horeca-markedet og våre varer distribueres via grossister som blant annet Asko og Servicegrossistene.

Gjennom konkurransedyktige produkter og et høyt faglig nivå, ønsker vi kontinuerlig å utvikle vår markedsposisjon. «Kvalitet skal merkes» er vårt slagord. Dette gjelder våre produkter og vår kompetanse.

 

SE HELE UTVALGET I VÅR STORHUSHOLDNINGSKATALOG

 

Kunnskap skal videreføres

Konditor holder et brett med småkaker.Som en av Norges ledende aktører innen bakeribransjen har vi et ansvar for å ivareta tradisjoner og samtidig være først ute med det siste.

Kunnskap er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid som gjelder både ingredienser og bakeprosesser, og vi deler gjerne vår kompetanse med våre kunder.

 

Gjennom Idun Kompetansesenter er det mulig å lage skreddersydde programmer. Enten du har praktiske utfordringer eller søker ny kompetanse, har vi mulighet til å legge til rette for opplæring gjennom egne fagkonsulenter. Som kunde av oss, får du dessuten tilgang til vårt reseptsystem BakeIT hvor det finnes en rekke inspirerende resepter på gjærbakst, kaker og desserter. Vi gjerne til med faglig bistand, konsepter, kundeunike resepter og annen rådgivning.

LES MER OM IDUN KOMPETANSESENTER

 

 

Kontakt oss

Trond Wenner

Salgsdirektør

trond.wenner@idun.no

Alexander H. Haaskjold

Kjedesalgssjef

alexander.haaskjold@idun.no

Tonje Håtun

Salgskonsulent

tonje.hatun@idun.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du ha inspirasjon, nyheter og tilgang til tidsriktige oppskrifter anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert på nye trender og produktnyheter.

La deg inspirere til nye, smakfulle valg på din meny.