Sett ovnen på 180 grader med vanlig over/undervarme. Smør en firkantet form (ca. 23 x 23 cm) eller rund form (Ø 25 cm) og sett til side.
Krymmel
Legg kaldt smør i en bolle og tilsett sukker, mel og høvlede mandler. Bland/kna godt sammen med en gaffel eller en ren hånd til massen er "smuldret".
Kakebunn
Rør smør og sukker hvitt i en bolle og pisk inn egget. Vei opp de tørre ingrediensene og bland det sammen med massen vekselvis med kulturmelken til en jevn røre.
Legg halve røren i den smurte formen. Fordel halve blandingen med krymmel på røren sammen med 80 gram friske bringebær og 50 gram grovt hakket Smash. Hell over resten av røren, og fordel de resterende bringebærene, resten av krymmelen og smash på toppen.
Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 45 - 50 minutter. Dekk toppen av kaken med et stykke bakepapir under stekingen hvis toppen for raskt for mye farge.