Forvarm ovnen til 180 grader over og undervarme.
Rør det tørre sammen i en bolle.
Pisk smeltet smør og sukker til det er godt blandet.
Tilsett ett egg av gangen og skrap ned sidene på bollen mellom hver gang, og pisk til det er luftig. Pisk inn vanilje.
Sikt halvparten av det tørre i røren, og vend inn. Vend inn kefir før du sikter i og vender inn resten av det tørre.
Ha muffinsformer av papir i en muffinsform av metall. Fyll formene ⅔ opp.
Stek midt i ovnen i 18-20 min. Avkjøl i formene i 5 minutter før du løfter de ut av metallformen og avkjøler de på rist.
Bruk en stor tyll/sprøytetipp til å borre ut litt av kaken midt i muffinsene. Så det blir en grop som kan fylle ca 1 ts saus. Hell fudgesaus i hver muffins.
I en stor bolle, pisk kremfløte, mascarpone og melis sammen til en luftig krem. ca. 2 minutter. Pisk til slutt i fudgesaus.
Ha kremen i sprøytepose med stjernetipp og sprøyt litt krem på hver avkjølte muffins. Topp med peanøtter eller popcorn, og gjerne litt ekstra saus.