Bedre milkshake skal man lete lenge etter. Vanilje og Nugattisaus er en perfekt kombinasjon og du velger selv hvor heftig du vil servere den. Denne milkshaken er knallgod som den er, men kan også transformeres til en freakshake med massevis av pynt og topping!
porsjoner1porsjon
Ingredienser
Til milkshake
1dlmelk
3isskjeervaniljeis
0,5dlNugattisaus
5isbiter (kan droppes)
Til freakshake topping
2dlkremfløte
1/2tssukker
50gmørk sjokolade
3 marshmallows
melkesjokolade
litt grovhakkede hasselnøtter
litt grovhakket mørk sjokolade
Fremgangsmåte
Hvis du har lyst på en skikkelig freakshake, kan du pynte glasset etter alle kunstens regler som her.
Før du lager milkshaken gjør du klart alt du trenger.
Pisk 2 dl kremfløte med ½ ts sukker til en fast krem og ha over i en sprøytepose med stjernetipp. Legg i kjøleskapet.
Smelt 50 g mørk sjokolade og dypp kanten av glasset i sjokoladen. Når sjokoladen på glasset er halvveis stivnet fester du store sjokoladebiter i sjokoladen. Sett glasset i kjøleskapet til sjokoladen er helt stivnet.
Grill tre marshmallows med en creme brulee brenner, i peisen eller over et stearinlys.
Ha melk, iskrem, saus og eventuelt isbiter i en blender. Kjør raskt sammen i max 30 sekunder, til du har en jevn og tykk milkshake. Hell i glass og pynt etter eget ønske. Sett i et sugerør og nyt med det samme.