Go Back

Bløtkake med flagg

Oppskrift på bløtkake med flagg Bløtkake med flagg er en vakker kake til 17.mai-bordet. En nydelig kake toppet med det norske flagg, som virkelig setter stemningen! Hurra!!!
Bløtkake med flagg

Ingredienser

VANILJEKREM

KREM TIL UTSIDEN

  • 3 dl kremfløte
  • 2 ts sukker

ANNET

Fremgangsmåte

  • Følg linken under "oppskrift på sukkerbrød." Lag sukkerbrødet etter denne oppskriften, og avkjøl opp ned på en rist.
  • Lag vaniljekrem, dekk med plastfolie eller en tallerken og sett i kjøleskapet.
    Pisk 3 dl fløte og sukker til krem og pisk inn den avkjølte vaniljekremen.
  • Del kakebunnen i tre og ha syltetøy og krem mellom lagene. Pisk krem av 3 dl kremfløte og 2 ts sukker en gang til, og dekk toppen og sidene med et jevnt lag med krem. Ha resten av kremen i en sprøytepose.
    Skjær jordbærene i skiver og dekorer kaken med røde og blå bær, og krem i flaggmønster. Sett kaldt fram til servering.
Skriv ut oppskriften