Go Back

Krutonger

Krutonger er perfekt tilbehør til salater og supper, og en ypperlig måte å bruke opp brød som begynner å bli tørt. Du kan bruke hvilke urter du ønsker. Her brukte vi en blanding av persille, timian og basilikum, for det passet så bra til tomatsuppen.
Krutonger

Ingredienser

  • 4 stk tykke brødskiver
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss finhakkede urter
  • 1 ts flaksalt (valgfritt)
  • 1 fedd hvitløk

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 200 grader over og undervarme. Skjær brødskivene i terninger og legg utover en stekeplate med bakepapir.
  • Rør urter og finhakket (eller most) hvitløk i oljen, og hell over brødterningene. Dryss på salt og vend rund på terningene.
  • Stek midt i ovnen i ca 15 minutter mens du vender rundt på de underveis. Stek til terningene er gylne.
Skriv ut oppskriften