Hjemmelaget pizza med chorizo Hjemmelaget pizza smaker ofte bedre en den pizzaen man bestiller eller kjøper. Det er heller ikke vanskelig å lege den selv, men det krever selvsagt at du har ingrediensene til pizzabunnen og toppingen. START MED Å VELGE PIZZABUNN: Italiensk pizzabunn Grov pizzadeig Pizzadeig i langpanne (fin bunn) Surdeigspizza Glutenfri pizzabunn […]
porsjoner3
Ingredienser
Topping for 1 langpanne eller 3-4 porsjonspizzaer:
Velg hvilken pizzabunn du vi lage blandt valgen over og lag den etter beskrivelsen.
Start med å stryke over den hjemmelagde tomatsausen eller bruk en ferdig variant hvis du heller foretrekker det. Legg på revet mangchego ost, deretter chorizo i tynne skiver, oliven og hakket soltørket tomater. Trø på litt tørket chili til slutt om du vil av en litt sterk pizza.
Stek pizzaen i en forvarmet stekeovn i ca. 10 - 15 minutter.