Start med å forvarme stekeovnen til 180 grader med vanlig over- og undervarme.
Knus kjeks fint i en pose eller i en foodprosessor. Smelt smøret og bland inn den knuste kjeksen sammen med kakao og salt.
Fordel massen i en 20 - 22 cm rund form. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 10 minutter. Man må ikke steke bunnen, men den blir sprøere. Husk å avkjøle bunnen etter steking. Kaken kan også sette bunnen kjølig noen timer til den har satt seg om du ikke vil steke den.
Pisk kremfløten lett og sett den i kjøleskapet.
Smelt sjokolade i vannbad eller på lav varme i en mikrobølgeovn, og la den avkjøles.
Pisk romtempererte kremost med sukker. Bland først den smeltede sjokoladen inn i kremosten, deretter pisket kremfløte og til slutt kaffen (som må være kald). Bruk håndkraft eller gjør det forsiktig med en håndmikser. Jobb raskt og hell kremen i formen over kjeksbunnen. Sett kaken kjølig 3-4 timer eller til dagen etter.
Grovhakk sjokoladen og ha i en liten skål. Varm opp fløten til den ryker og hell over sjokoladen. La stå i et par minutter og rør til sjokoladen har smeltet. Hell over kaken og la renne over kanten. Topp med friske bringebær og sett kaldt fram til servering.