Start med å lage den lettlagede vaniljekremen etter anvisning på pakken og avkjøl den til senere bruk. Vaniljekremen kan gjerne lages dagen før den skal brukes. Da blir den stivere i konsistensen. det kan være en fordel når den skal vendes med pisket krem.
Ha alle ingredienser i bakebollen på en kjøkkenmaskin sammen med smuldret gjær og romtemperert smør. Elt med deigen med en eltekrok i ca. 13 minutter på lav hastighet, og 2 minutter på middels hastighet. Hvis du synes deig er for hard/tørr, spe på en skvett med veske. Elter du deigen for hånd, må du beregne omtrent dobbelt så lang eltetid. Ønsker du å ha i rosiner eller hakket sjokolade i deigen, elter du dette inn til sist. Forhev deigen tildekket i ca. 30 minutter på kjøkkenbenken
Trill deigen til like store boller og legg på stekebrett med bakepapir. Dekk til brettene og etterhev bollene i ca. 60 - 90 minutter eller til de er dobbelt så store. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader med vanlig over- og undervarme.
Pensle bollene med sammenvispet egg. Bollene stekes i ca. 10 - 13 minutter og avkjøles på en bakerist etter steking.
Pisk opp kremfløten sammen med sukker til en ganske fast krem. Ta den avkjølte vaniljekremen ut av kjøleskapet og vend inn den piskede kremen.
Når bollene er helt avkjølt, skjær av toppen på bollene. Ha vaniljekremen i en sprøytepose med en stjernetupp og sprøyt krem på bollene. Har du ikke en slik pose, kan du legge kremen på med en spiseskje. Dryss melis på bollene og servér!