Bland alle ingrediensene sammen til deigen sammen i en bakebolle. Kna deigen sammen med rene hender. Ikke kna deigen for lenge - da blir den for hard og kompakt. Den skal "så vidt" bli knadd sammen. Legg deigen kaldt i minst 1 time innen den rulles ut. Deigen må gjerne ligge natten over i kjøleskapet, men må da ligge litt i romtemperatur før den rulles ut igjen.
Kok vaniljekremen etter anvisning på pakken og avkjøl kremen. I mellomtiden kan du rense jordbærene og dele de på midten.
Lag overtrekksgele etter anvisning på pakken.
Kjevle ut deigen til en ca. 3 mm tykk rund leiv. Bruk mel under og over slik at den ikke henger fast. Smør tertebunnen med smør. Legg leiven oppi ved å folde den i to, ha den over i formen, og fold den tilbake. Sørg at deigen dekker både bunnen og kanten. La gjerne deigen gå litt over kanten, da den krymper litt under steking. Prikk huller i bunnen med en gaffel. Stek tertebunnen midt i ovnen på 225 grader i ca. 15 - 20 minutter og avkjøl etter steking.
Når geléen har begynt å tykne litt, kan du ha vaniljekremen i tertebunnen. Legg på de halve jordbærene og hell over geléen. Sett kaken kaldt til geléen har stivnet helt.