Skrell søtpotetene og skjær de i terninger. Kok de møre i en kjele med vann, hell av vannet og avkjøl.
Knus søtpotetene med en gaffel eller potetpresse, og rør inn kaldt vann og melk.
Ha mel og salt i en bolle og hell i potetblandingen og sirup.
Elt deigen godt for hånd til den er smidig. Legg deigen i en litt olje bolle, dekk til med plast og la deigen forheve til den er dobbelt så stor i ca. 45 - 60 minutter.
Del deigen opp i 14 like store deler á ca. 50 gram, og legg i smurte muffinsformer. Dekk til med plast eller klede og la de etterheve i ca. 30 minutter. Forvarm i mellomtiden stekeovnen til 210 grader med vanlig over- og undervarme.
Stek rundstykkene på midterste rille i ca. 7 - 10 minutter.
Ta rundstykkene ut av formene og avkjøl på rist etter steking.