Go Back
+ servings

Lapper med sjokolade

Deilige lapper med sjokolade på 1-2-3! Lapper med sjokolade smaker helt nydelig! Både store og små liker disse, og de kan like gjerne lages som en dessert som til kveldskos med familien.
Nystekte lapper med sjokolade stablet på en asjett.
porsjoner15

Ingredienser

Lapperøre:

  • 2 stk egg
  • 90 g sukker
  • 5 dl melk
  • 300 g kefir eller kulturmelk
  • 2 ss bakekako
  • 1,5 ts natron
  • 100 g ODENSE Mørk 55 % sjokolade

Fremgangsmåte

  • Start med å smelte smøret og sett til siden.
  • Visp sammen egg og sukker i en passe stor bakebolle. Rør inn det smeltede smøret sammen med kulturmelken. Rør inn mel og kakao sammen med natron, litt etter litt til en jevn røre. Vend inn hakket sjokolade til slutt.
  • Smelt litt smør i pannen og legg en stor skje røre i pannen. Jevn ut og stek lappene jevnt på begge sider. Lappene er klare til å snus når de bobler lett på oversiden.
  • Servér gjerne lappen med smeltet sjokolade og friske bær!
Skriv ut oppskriften