Ha de tørre ingrediensen til deigen i en bakebolle sammen med smuldret gjær og kaldt vann. Elt deigen på lav/middels hastighet i ca. 10 minutter. Dekk til bakebollen og la deigen heve i 60 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader varmluft.
Deigen dele i 60 like deler ( ca. 6 gram per stk) og rull til tynne grissini som legges på et stekebrett med bakepapir.
Rør sammen litt honning med lunkent lunkent vann og pensle grissiniene med dette. Strø deretter på finhakket frisk timian og stek brettene i ca. 8 - 10 minutter til de har fått en fin og gyllen farge. Ved bruk av varmluft kan du steke flere brett samtidig, men det kan være lurt å bytte plass på brettene underveis. Stekeovner steker litt forskjellig, og ikke alle steker like jevnt. Følg med under stekingen og snu brettet i ovnen om nødvendig.
Vil du servere grissini sammen med en god dipp, røres kremost og rød pesto sammen. Enkelt og greit!