Go Back
+ servings

Grissini med timian

Hjemmelagde grissini med timian er supergode å servere til gode supper, men kan også nytes sammen med en god dipp!
Nystekte grissini med timian med dip ved siden av.
porsjoner60

Ingredienser

DEIG

PENSLING

  • Honningvann
  • 2 ss finhakket frisk timian

FORSLAG TIL ENKEL DIPP

  • 200 g kremost
  • 1 ss rød pesto

Fremgangsmåte

  • Ha de tørre ingrediensen til deigen i en bakebolle sammen med smuldret gjær og kaldt vann. Elt deigen på lav/middels hastighet i ca. 10 minutter. Dekk til bakebollen og la deigen heve i 60 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader varmluft.
  • Deigen dele i 60 like deler ( ca. 6 gram per stk) og rull til tynne grissini som legges på et stekebrett med bakepapir.
  • Rør sammen litt honning med lunkent lunkent vann og pensle grissiniene med dette. Strø deretter på finhakket frisk timian og stek brettene i ca. 8 - 10 minutter til de har fått en fin og gyllen farge. Ved bruk av varmluft kan du steke flere brett samtidig, men det kan være lurt å bytte plass på brettene underveis. Stekeovner steker litt forskjellig, og ikke alle steker like jevnt. Følg med under stekingen og snu brettet i ovnen om nødvendig.
  • Vil du servere grissini sammen med en god dipp, røres kremost og rød pesto sammen. Enkelt og greit!

Notes

Tips!

Grissini oppbevares best i en lufttett boks.
Skriv ut oppskriften